15484
Brak okładki
Książka
W koszyku
Książka jest kontynuacją pozycji Żywienie człowieka. T. 1. Podstawy nauki o żywieniu pod redakcją Jana Gawęckiego i Lecha Hryniewieckiego. Książka przeznaczona jest dla studentów uczelni rolniczych i medycznych, którzy kształcą się w zakresie żywienia człowieka, a także dla osób praktycznie zajmujących się tym zagadnieniem - lekarzy, dietetyków, technologów żywności oraz planujących żywienie w szpitalach, sanatoriach i domach opieki społecznej.
Status dostępności:
Wypożyczalnia Sulmierzyce
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 613.2 (1 egz.)
Strefa uwag:
Uwaga dotycząca bibliografii
Bibliogr. przy rozdz. Indeks.
Recenzje:
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej